DIN VIATA

Accidentele cu trenurile cu petrol

mai 4th, 2017 Niciun comentariu

trenuri-cu-petrolCu cat a crescut numarul transporturilor de petrol in SUA si Canada, cu atat a crescut si numarul accidentelor. In 2015 un tren plin cu petrol a deraiat si a luat foc. Un oras intreg din apropiere a fost evacuat de urgenta, nu au fost raniti din fericire. Autoritatile au luat mai multe masuri de siguranta ca sa nu se mai intample asa ceva.

Unele accidente au avut insa si mai multe victime. In iulie 2013, 47 de persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un tren care transporta petrol, in Quebec. Intre martie 2013 si ianuarie 2014, 10 accidente asemanatoare au dus la scurgeri grave de petrol in diverse zone. Multe dintre recipientele in care se transporta petrolul datau din 1964 si erau folosite pentru a transporta lichide care nu erau imflamabile, ca de pilda fertilizatori lichizi. Pentru a transporta insa petrol in conditii optime au fost impuse reguli stricte de incarcare in recipiente speciale.

Noile reguli de transport sunt dezbatute si urmeaza sa fie aprobate la o data din viitorul apropiat, ambele tari, SUA si Canada colaborand in acest sens pentru o siguranta mai mare pe caile ferate.

  About the author

  Cum cauti mai eficient pe site-urile de matrimoniale moderne?

  Niciun comentariu

  Ce nu trebuie sa faci cand abordezi o persoana in online?

  Niciun comentariu

  A vs AN in LIMBA ENGLEZA

  Niciun comentariu

  O zi pe malul marii

  Niciun comentariu

  Modestia – o bijuterie

  Niciun comentariu

  Cum mi-am tratat respiratia urat mirositoare si ticul avut de-o viata in doar cateva minute

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *