MAGAZINE ONLINE

Adolescentii se indragostesc online si continua relatia si in offline

aprilie 7th, 2018 Niciun comentariu

Spre deosebire de alte varste, in adolescenta suntem tentati sa ne avantam in foarte multe relatii, unele dureza cateva luni, altele poate cativa ani. Adolescentii iubesc si se indragostesc rapid, testeaza fel de fel de tipuri de relatii, majoritatea pornite in online.

De ce in online?

Pentru ca acolo e lumea lor, pentru ca acolo isi petrec ore bune, pentru ca acolo se simt bine si sunt dispusi sa interactioneze altfel decat o fac in viata reala. Conform unor studii recente tinerii prefera o relatie online la inceput pentru a nu se implica prea tare afectiv, pentru a avea timp sa se cunoasca mai bine si sa stabileasca anumite limite ale relatiei, daca e nevoie. Site-urile cu femei singure din Suceava sau din alte orase sunt din ce in ce mai accesate, de la cateva zeci de profiluri s-a ajuns la mii de profiluri, traficul este foarte mare. Pe langa interfata usor de folosit si varietatea de femei singure din Suceava – anunturi matrimoniale, aceste site-uri ofera si chat, SMS-uri gratuite, motoare de cautare puternice, campuri usor de completat si intuitive pentru a avea un profil perfect.

Alaturi de descrieri si fotografii relevante site-urile cu femei singure din Suceava au meniuri si filtre speciale pentru a ajunge rapid la userii care iti merita atentia, adolescentii pot comunica mai usor intr-un mediu familiar, cum e cel virtual. Pe portalurile cu femei singure din Suceava – anunturi matrimoniale puteti gasi multe functii interesante, relatiile online sunt la fel placute precum cele offline, multi tineri continua relatia si in offline. Imbucurator este ca relatiile online sunt folosite pentru a afla totul despre celalalt, se poate discuta cu mai multi indivizi deodata si se poate alege cel care merita atentia la final. Cand lucrurile stau suficient de bine se poate trece si la intalnirile offline. Relatiile online se pot consolida in timp, adolescentii se pot intalni in mediul virtual oricand, indiferent de unde sunt. In acest fel fiecare castiga un prieten si un eventual partner de viata, relatiile se continua si in offline si sunt mai stabile decat cele incepute direct in offline.

  About the author

  La ce sa fiti atenti cand comandati masini unelte online?

  Niciun comentariu

  Petrecerea reusita. Care sunt criteriile care o definesc?

  Niciun comentariu

  Cucerirea unei femei in epoca Internetului. Cateva metode

  Niciun comentariu

  Copilul tau are nevoie de un somn odihnitor. Cu pernele si pilotele cu puf de gasca somnul lui va fi mai „dulce” in fiecare noapte

  Niciun comentariu

  Anticearcanul poate ascunde cearcanele si micile imperfectiuni ale tesutului din jurul ochilor

  Niciun comentariu

  Elementele de rezistenta ale unei cladiri

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *