MAGAZINE ONLINE

Anticearcanul poate ascunde cearcanele si micile imperfectiuni ale tesutului din jurul ochilor

mai 17th, 2018 Niciun comentariu

Din cauza oboselii excesive sau din motive medicale ne putem trezi cu cearcane foarte urate, care ne pot strica aspecful facial. Cearcanele pot fi cauzate si de retentia de lichide, de afectiuni care ne-au afectat anumite echilibre de la nivelul pielii. Pentru ascunderea cearcanelor si corectarea anumitor defecte ale tesutului din jurul ochilor se pot folosi anticearcane profesionale, disponibile si online la preturi bune. Poti da un click aici pentru a gasi cele mai bune variante de anticearcan de la Flormar, alaturi de informatii despre utilizare si ingrediente.

Anticearcanele sunt destul de greu de gasit pentru ca nuanta aleasa trebuie sa fie cat mai apropiata de a tenului. Putem avea anticearcan in nuante piersica, galbui, insa in general vom gasi anticearcan care se inscrie in trei mari categorii: deschis, mediu si inchis. Cearcanele inchise pot fi ascunse cu un anticearcan de culoarea piersicii, cele rozalii vor putea fi camuflate cu nauntele de galben. Anticearcanul cremos e mai bun pentru ca poate acoperi suprafete mai mari. Aplicarea unui anticearcan, pe care il gasesti la un pret bun cu un simplu click aici, se poate face cu degetul, dar trebuie sa ferim machiajul, daca el exista, pentru a nu il deteriora.

Cearcanele de intensitate redusa se acopera foarte bine cu anticearcanul lichid, usor de aplicat si foarte util mai ales daca esti pe fuga. El se poate folosi si pe nas, acolo unde fondul de ten nu rezista mult din cauza transpiratiei si a porilor prea mari. O privire mai vie se obtine usor tot cu ajutorul anticearcanului aplicat in coltul intern si extern al ochiului. Luminozitatea fruntii si a barbiei va fi mai buna cu un anticearcan aplicat in mijlocul fruntii sau direct pe barbie. Aplicat cu regularitate anticearcanul contribuie la hidratare si la estompare, ajuta tenul sa arate bine chiar si in zona ochilor si cearcanele dispar rapid atunci cand vrei sa ai un machiaj profesional, fara niciun defect.

  About the author

  La ce sa fiti atenti cand comandati masini unelte online?

  Niciun comentariu

  Petrecerea reusita. Care sunt criteriile care o definesc?

  Niciun comentariu

  Cucerirea unei femei in epoca Internetului. Cateva metode

  Niciun comentariu

  Copilul tau are nevoie de un somn odihnitor. Cu pernele si pilotele cu puf de gasca somnul lui va fi mai „dulce” in fiecare noapte

  Niciun comentariu

  Elementele de rezistenta ale unei cladiri

  Niciun comentariu

  De ce buget ai nevoie pentru cartile de vizita

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *