SANATATEA

Aparatele dentare corecteaza problemele de pozitionare a dintilor si va ajuta sa aveti din nou un zambet perfect

iunie 26th, 2017 Niciun comentariu

O dantura sanatoasa este o dantura mai puternica si mai putin expusa afectiunilor dentare. Dintii nostri au nevoie de o ingrijire speciala mai ales daca suntem predispusi la probleme stomatologice grave, pe langa periaj si vizite la dentist trebuie sa avem grija si de modul in care sunt aliniati dintii si la pozitionarea lor pe fiecare maxilar. O pozitionare gresita a dintilor poate fi indreptata cu ajutorul unor aparate dentare fixe sau mobile, invizibile, din diverse materiale, metalice sau din ceramica, safir.

Aparatele dentare moderne sunt usor de purtat si de montat, pot corecta relativ rapid probleme stomatologice grave sau mai simple, tipurile diverse permit o mai buna flexibilitate in functie de fiecare pacient si de modul in care arata dantura sa, de varsta. Aceste aparate dentare pot fi purtate la orice varsta, rezultatele cele mai bune se observa insa la varste mai fragede sau in tinerete, atunci cand dantura este inca in formare, dintii se mai pot rearanja. Cu un simplu aparat dentar si cateva vizite la o clinica dentara puteti scapa de dintii incorect aliniati, puteti mesteca mai bine, puteti inghiti corect si cel mai important puteti avea un zambet perfect si o dictie foarte buna. Desi au un pret destul de mare, cele mai multe dintre noile aparate dentare montate intr-o clinica dentara cu experienta pot fi folosite ani buni, sunt rezistente si usor de intretinut, nu exista dureri la montaj, fiecare aparat dentar este personalizat in functie de dantura si problemele intalnite la pacientul respectiv. Aparatele dentare sunt necesare atunci cand dintii sunt inghesuiti, cand sunt strambi, cand exista afectiuni dentomaxilare si spatii intre dinti prea mari, dinti in plus sau dinti lipsa de pe arcade.

La City Dent, clinica stomatologica cu experienta, gasiti in permanenta medici pregatiti, care participa permanent la seminarii si cursuri de specializare in strainatate si sunt la curent cu cele mai noi practici din domeniul stomatologic. Medicii specialisti lucreaza doar cu aparatura de ultima generatie, va pot pune la dispozitie aparatele dentare fixe, mobile, Incognito, invizibile la un pret bun cuprins intre 5.600 si 23.100 de lei, mulajele si montarea aparatelor dentare se realizeaza in cele mai bune conditii, cu ajutorul unor tehnologii moderne si eficiente.

O vizita la City Dent va poate corecta orice defect de aliniere al danturi cauzat de dinti cu pozitionare incorecta, veti avea din nou un zambet perfect, aparatele dentare sunt pregatite pentru dvs. de cei mai buni specialisti din domeniu. Cum aparatul dentar este la moda nu va ramane decat sa va programati online sau telefonic la o consultatie si sa stabiliti impreuna cu specialisti ce tip de aparat dentar vi se potriveste.

  About the author

  Tratamentele pentru cancer exista si sunt eficiente cu cat il depistam mai rapid

  Niciun comentariu

  Cum alegi clinica stomatologica unde iti poti face un implant dentar?

  Niciun comentariu

  Aparatul dentar invizibil, o alternativa la aparatul dentar clasic

  Niciun comentariu

  Herpesul

  Niciun comentariu

  Hepatita C

  Niciun comentariu

  Simte romaneste

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *