SANATATEA

Aparatul dentar invizibil, o alternativa la aparatul dentar clasic

august 8th, 2017 Niciun comentariu

Pentru multi aparatele dentare pot fi ultima solutie pentru corectarea unor probleme dentare ce tin de aliniere sau de ocluzie. Aparatele dentare sunt dispozitive medicale speciale montate doar in cabinetele stomatologice de catre medici cu experienta in ortodontie, se pot folosi la orice varsta, din tinerete pana la varste mai inaintate, sunt usor de intretinut si de folosit. Practic cu ajutorul unor elemente de ghidaj si a unui sistem de strangere dintii sunt realiniati, sunt fixati asa cum trebuie pe maxilar, pacientul simte un minim disconfort la manevrarea aparatului, nu sunt proceduri dureroase.

Aparatul dentar se poate scoate pe timpul noptii in functie de tipul sau, unele sunt permanente si nu permit scoaterea pentru anumite perioade, se poarta mereu. Marea problema cu aparatele dentare tine de estetica. Pentru ca se monteaza pe dinti la orice fel de deschidere a buzelor se pot vedea, vorbirea este afectata intr-o mica masura. Din fericire pentru pacientii care vor sa isi ascunda aparatul dentar s-au inventat aparatele dentare invizibile. Spre deosebire de un aparat dentar obisnuit, cel invizibil este lingual, se plaseaza pe partea interioara a danturii si nu poate fi vazut in cazul unui zambet sau al vorbirii normale.

Avantajele aparatului dentar invizibil tin de estetica, de absenta petelor pe dinti vizibile la orice deschidere a gurii-da, ele exista si in cazul sau, dar nu sunt usor observabile. La un aparat dentar invizibil curatarea si intretinerea e ceva mai dificila insa investitia merita, chiar daca e ceva mai mare, mai ales daca lucrati in domenii unde aveti nevoie de un zambet impecabil si vorbire clara. Per total aparatele dentare invizibile sunt o varianta mai buna fata de cele clasice, pacientul se simte mai bine cu ele, nu e nevoit sa isi ascunda dantura ori de cate ori vorbeste sau zambeste.

La Clinica Dentara Ortoimplant specialistii in ortodontie va pot recomanda oricand aparate dentare de calitate, din materiale rezistente, le pot monta si actiona pentru a va corecta orice defect functional al danturii dvs. Aparatele dentare fixe sau mobile, invizibile se recomanda dupa o consultatie complexa care are scopul de a determina natura problemelor dentare ale fiecarui pacient. Medicii stomatologi de la clinica au experienta, tehnologii de ultima generatie si studii de specialitate in institutii de prestigiu, totul pentru a asigura servicii de calitate si interventii rapide si sigure.

  About the author

  Tratamentele pentru cancer exista si sunt eficiente cu cat il depistam mai rapid

  Niciun comentariu

  Cum alegi clinica stomatologica unde iti poti face un implant dentar?

  Niciun comentariu

  Aparatele dentare corecteaza problemele de pozitionare a dintilor si va ajuta sa aveti din nou un zambet perfect

  Niciun comentariu

  Herpesul

  Niciun comentariu

  Hepatita C

  Niciun comentariu

  Simte romaneste

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *