DIN VIATA

Ce nu trebuie sa faci cand abordezi o persoana in online?

septembrie 5th, 2018 Niciun comentariu

Ai gasit pe Internet o gramada de liste cu trei lucruri pe care sa le faci cand x, sapte idei de afaceri care chiar merg, 10 sfaturi pentru o cariera de vis etc. Insa banuiesc ca nu ai gasit inca o lista concisa despre lucrurile pe care nu e bine sa le faci cand abordezi femei singure din Bucuresti pe un site de matrimoniale Bucuresti. Ne-am gandit pentru tine la ea si iata e a iesit.
1. Nu incerca sa impresionezi prin orice mijloace. Ea isi va da seama ca vrei sa pari altcineva si te va respinge imediat.
2. Incearca sa nu dezvalui prea multe din slabiciunile tale, femeia s-ar putea sa creada ca te victimizezi.
3. Nu folosi un limbaj prea colocvial, pe alocuri vulgar. E o persoana straina cea alaturi de care incepi o conversatie, deci fii decent.
4. Evita sa trimiti fotografii in fel de fel de ipostaze inedite. Nu impresionezi pe nimeni si femeile s-ar putea sa te catalogheze imediat a neserios.
5. Nu raspunde la intrebari indecente sau la propuneri. Sunt femei singure din Bucuresti pe site-urile de matrimoniale Bucuresti care stiu foarte bine sa testeze reactiile masculine.
6. Gandeste inainte sa scrii ceva, inainte sa vorbesti. Daca nu o faci femeia va evita sa mai discute cu tine.
7. Dovedeste ca esti de incredere si nu incerca sa tragi cu clestele de ea, doar, doar va fi a ta pe vecie. Nicio femeie nu sta langa un barbat daca nu are incredere deplina in el.
8. Evita sa vorbesti despre fostele tale, despre cat de urate au fost experientele. Nu barfi si nu impune barfa.
9. Cucereste persoana de sex opus prin ceea ce poti sa ii oferi si nu prin ceea ce va fi in viitor daca voi veti fi impreuna.
10. Nu te da inteligent si peste cea cu care vorbesti. Incearca sa pareti la acelasi nivel si sa discutati de pe picior de egalitate. Ea va aprecia acest lucru si nici nu va simti ca incerci din rasputeri sa iti ascunzi cunostintele detinute.

  About the author

  Cum cauti mai eficient pe site-urile de matrimoniale moderne?

  Niciun comentariu

  A vs AN in LIMBA ENGLEZA

  Niciun comentariu

  O zi pe malul marii

  Niciun comentariu

  Accidentele cu trenurile cu petrol

  Niciun comentariu

  Modestia – o bijuterie

  Niciun comentariu

  Cum mi-am tratat respiratia urat mirositoare si ticul avut de-o viata in doar cateva minute

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *