AUTO MOTO

Cu un kit de distributie nou pornesti la drum fara griji si ai baza pe masina

octombrie 18th, 2018 Niciun comentariu

La o masina unul dintre cele mai importante sisteme este cel de distributie. Daca distributia masinii nu functioneaza corect nu vom avea nici performantele la care ne asteptam, randamentul nu va fi la fel de bun, iar piesele care depind de distributie se vor uza mai rapid. Piesele care formeaza sistemul de distributie trebuie schimbate la intervale mari, in general, pana la 100.000 de km, si e obligatoriu ca noul kit de distributie vw sa fie unul original si de calitate.

In kiturile de distributie se afla de obicei o curea si rola intinzatoare. Rolele isi pierd din caracteristici in timp, se uzeaza, rulmentul se uzeaza si el, apar zgomote sub capota, semn ca trebuie sa schimbam piesele din distributie. Pe langa rola ghidaj si curea intr-un kit de distributie vw mai exista si curele speciale, intinzatoare, pompe de apa, garnituri pentru pompele de apa. Piesele distributiei se inlocuiesc doar in service, mecanicii cu experienta stiu ce au de facut si pot sa termine intreaga operatiune in cateva minute. Kitul de distributie se poate gasi mai usor in online, la preturi bune, trebuie sa fie compatibil cu masina pentru care se cumpara.

Compatibilitatea poate fi testata foarte simplu fie cu ajutorul echipei de consultanti specialisti, fie prin intermediul codurilor speciale sau a listelor afisate pe site, cu modele compatibile. Distributia va functiona cum trebuie si pentru mai mult timp daca toate piesele inlocuite sunt originale si de cea mai buna calitate, din materiale rezistente la uzura, verificate si testate inainte de folosire.

Kiturile de distributie se pot gasi si intr-un service, daca sunt disponibile in depozit, preturile difera in functie de producator si de piesele incluse, de modelul pentru care sunt facute. Cu cat kitul are mai multe piese si masina e mai scumpa, cu atat s-ar putea sa nu fie asa de usor de gasit si costurile sa fie ceva mai piperate.

  About the author

  Masinile mai scumpe se intretin mai usor cu piese din dezembrari montate in serviceuri autorizate

  Niciun comentariu

  Cum te ajuta autoutilitarele iveco sa-ti desfasori activitatile zilnice in materie de transport?

  Niciun comentariu

  Unde gasesti piese auto ieftine si de calitate? In magazinele online, desigur

  Niciun comentariu

  Cum alegem cauciucurile pentru camioane?

  Niciun comentariu

  Mi-am schimbat anvelope

  Niciun comentariu

  Cumpara piese auto online de pe site-urile cu anunturi gratuite si iti rezolvi problemele rapid

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *