MAGAZINE ONLINE

Cucerirea unei femei in epoca Internetului. Cateva metode

iulie 10th, 2018 Niciun comentariu

Nu mai este tanar in era Internetului care sa nu fi folosit macar o data Internetul pentru a cauta o persoana potrivita pentru inceperea unei relatii. De la aplicatii pentru mobil la site-uri toate ofera metode simple si eficiente de legare a unor prietenii care se pot transforma in relatii solide pe termen lung. Site-urile cu anunturi matrimoniale femei din Bucuresti sunt locul ideal pentru a incepe o relatie mai ales atunci cand esti tanar si nu ai prea mare experienta la capitolul cucerire. Cucerirea unei femei in epoca Internetului este mai dificila decat ti-ai fi putut inchipui.

Nu mai e suficient sa ii scrii o poezie frumoasa sau sa ii vorbesti ca un filosof. Indiferent ca te afli pe un site matrimoniale Bucuresti sau in aplicatia dedicata matrimonialelor trebuie sa ai la tine cuvintele si sa stii sa le folosesti in asa fel incat sa o atragi si sa ii dovedesti ca merita sa fie cu tine.

Iata in continuare cateva metode de cucerire a unei doamne sau domnisoare simplu de aplicat chiar si cand esti pe un site cu anunturi matrimoniale femei din Bucuresti.

O metoda foarte des folosita tine de utilizarea unui limbaj cat mai apropiat de cel al partenerei, inserarea unor glumite sau idei haioase. Metoda aceasta poate functiona doar daca si persoana de sex opus este dispusa sa poarte o astfel de discutie, daca nu e prea serioasa.

Alta metoda de cucerire tine de strategie. Intai discuti pe Chat sau prin SMS-uri gratuite puse la dispozitie de orice site matrimoniale Bucuresti, apoi programezi o intalnire in offline unde ii demonstrezi ca esti exact cum te-a „simtit” cat discutati prin mesaje. Metoda e eficienta, dar ai nevoie de ceva experienta si de rabdare.

In afara de aceste metode se poate folosi si o alta, cea in care cuceritorul incearca sa afle cam ce fel de persoana este partenera si asta printr-o conversatie foarte simpla si cat mai naturala, prin schimb de poze, poate de melodii preferate. Schimbul multimedia este interesant si determina o interactiune mult mai buna, fiecare poate sa isi dea seama cam cum reactioneaza persoana respectiva si ce sentimente o incearca in situatii tipice.

 

  About the author

  La ce sa fiti atenti cand comandati masini unelte online?

  Niciun comentariu

  Petrecerea reusita. Care sunt criteriile care o definesc?

  Niciun comentariu

  Copilul tau are nevoie de un somn odihnitor. Cu pernele si pilotele cu puf de gasca somnul lui va fi mai „dulce” in fiecare noapte

  Niciun comentariu

  Anticearcanul poate ascunde cearcanele si micile imperfectiuni ale tesutului din jurul ochilor

  Niciun comentariu

  Elementele de rezistenta ale unei cladiri

  Niciun comentariu

  De ce buget ai nevoie pentru cartile de vizita

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *