AUTO MOTO

Cum alegem cauciucurile pentru camioane?

martie 7th, 2017 Niciun comentariu

Camioanele sunt vehicule comerciale de mari dimensiuni care pot transporta zeci de kilograme la un singur drum. De aceea cauciucurile lor trebuie sa fie foarte rezistente, sa poate fi folosite pe orice tip de carosabil si in orice conditii meteo. Alegerea unor cauciucuri pentru camioane potrivite pentru modelul detinut porneste cu o documentare solida despre fiecare tip de cauciuc. Documentarea se poate face online, pe diverse forumuri de discutii, puteti intreba specialisti si mecanici, puteti citi in cartea tehnica pentru a vedea ce recomanda producatorul.

Dupa ce ati gasit cateva tipuri de cauciucuri camioane le puteti verifica toate caracteristicile pe site-urile producatorilor, puteti vedea care sunt mai eficiente si ce particularitati au. In general cauciucurile pentru vehiculele comerciale mari trebuie sa aiba aderenta buna, sa fie silentioase, sa reziste la sarcini mari si sa poata fi inlocuite usor.

Cauciucurile pentru camioane sunt mai groase decat cele normale, materialul din care sunt realizate este de calitate superioara, este tratat pentru a nu permite uzura excesiva din cauza greutatii. Mai mult, cauciul utilizat la anvelope este ales cu atentie si testat, cauciucurile se testeaza in diverse conditii pentru a se asigura o stabilitate si o siguranta cat mai mare la deplasarea pe distante lungi. Cand stiti exact ce fel de cauciucuri camioane va doriti le puteti cumpara la preturi mici din online, din magazinele virtuale de profil, cum e EvwTires.

De pe EvwTires aveti de ales intre anvelope noi si second hand, puteti cumpara si cauciucuri resapate, aveti la dispozitie filtre si categorii pentru a gasi rapid modelul dorit. In functie de dimensiuni, marca, pozitie anvelope si tractiune, sezon, utilizare va puteti echipa camionul cu unele dintre cele mai eficiente si rezistente cauciucuri speciale pentru aceste vehicule comerciale. Livrarea este rapida, prin curierat, se pot comanda online sau telefonic, orice informatii suplimentare despre produsele de pe site le puteti adresa echipei de suport formata din specialisti cu experienta.

  About the author

  Cu un kit de distributie nou pornesti la drum fara griji si ai baza pe masina

  Niciun comentariu

  Masinile mai scumpe se intretin mai usor cu piese din dezembrari montate in serviceuri autorizate

  Niciun comentariu

  Cum te ajuta autoutilitarele iveco sa-ti desfasori activitatile zilnice in materie de transport?

  Niciun comentariu

  Unde gasesti piese auto ieftine si de calitate? In magazinele online, desigur

  Niciun comentariu

  Mi-am schimbat anvelope

  Niciun comentariu

  Cumpara piese auto online de pe site-urile cu anunturi gratuite si iti rezolvi problemele rapid

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *