IMOBILIARE

De ce sa te muti in blocuri noi?

august 17th, 2017 Niciun comentariu

In Bucuresti, dupa marele cutremur din 1977, foarte multe cladiri si blocuri de locuinte au avut probleme serioase de stabilitate la nivel structural, multe nu au fost consolidate si astazi reprezinta un pericol pentru cei care inca mai locuiesc in ele. Cumparatorii se feresc astazi de blocurile vechi si de investii prea mari pentru calitatea apartamentelor din ele, asa ca prefera blocuri noi Bucuresti amplasate in zone bune departe de poluare si de aglomeratia orasului. Blocurile noi au in primul rand rezistenta mai mare la cutremur, au fundatii moderne care pot suporta socul undelor seismice, sunt construite cu materiale de calitate, pe baza unor proiecte realizate de arhitecti cu experienta, compartimentarea este mai eficienta astfel ca spatiul oferit proprietarilor e mai mare.

De asemenea, blocurile nou construite beneficiaza si de finisaje si instalatii moderne, de centrale proprii deja montate, de izolatie fonica si termica bine realizata si de o amplasare perfecta pentru orice familie. In aceste blocuri noi bucuresti puteti gasi de la gresie si faianta, la usi de metal, geamuri si usi termopan, parchet strain si dotari standard ce asteapta sa fie folosite de noii locatari. Avantajele blocurilor noi sunt date de investitia garantata si de costurile minime de intretinere, de confortul sporit, de numarul mare de variante de apartamente din care puteti alege, de ansamblurile rezidentiale care se tot construiesc si in care blocurile noi pot avea de la patru la 10 etaje sau chiar mai multe.

Distanta dintre blocuri e suficient de mare pentru a se asigura intimitatea celor care vor locui acolo, apartamentele se predau la cheie si au proiecte care stau la dispozitia clientilor pe toata perioada dezvoltarii ansamblului. Paza privata, parcarile private, sistemele de supraveghere video sau spatiile verzi si locurile pentru relaxare, baruri, restaurante, cafenele toate acestea se pot constitui in avantaje ale achizitionari de apartamente in blocuri noi.

    About the author

    Vrei un apartament ultramodern in Brasov?

    Niciun comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *