SERVICII IT

Eficientizarea activitatii unei companii incepe cu externalizarea serviciilor IT

octombrie 28th, 2016 Niciun comentariu

Astazi, cuvantul de ordine in orice companie mare sau mijlocie si mai ales mica este eficientizare. Costurile prea mari cu departamentele si cu angajatii i-au determinat pe manageri sa se gaseasca in situatia de a solicita un contract de mentenanta IT pentru a putea reduce din costurile si din timpul necesar unei asemenea actiuni. Externalizarea IT si un contract mentenanta IT inseamna eficienta pe termen lung si rapiditate, obtinerea unor rezultate mai bune prin concentrarea pe problemele cu adevarat importante pentru companie.

De asemenea, in momentul in care apelezi la o firma cu servicii externalizare it si mentenanta it vei reusi sa reduci si sa controlezi costurile operationale, focusul companiei va fi mult imbunatatit, firma care se va ocupa de mentenanta it pentru companii ofera contra cost accesul la resurse de ultima generatie, tehnologii moderne, oameni pregatiti, cu experienta, care pot interveni imediat ce apare o problema in sistemele IT monitorizate permanent.

Semnarea unui contract mentenanta IT inseamna si o redirectionare a resurselor interne catre indeplinirea altor sarcini foarte importante pentru dezvoltarea si evolutia companiei. Firmele care pun la dispozitie servicii externalizare it si mentenanta it sunt modalitatea cea mai buna prin care puteti avea acces la resurse pe care nu le aveti in companiei, nu mai cheltuiti bani cu alti angajati pe posturi care presupun mentenanta it pentru companii, maximizarea beneficiilor din restructurari fiind cel mai important avantaj pentru orice manager. FIXMYPC, firma cu experienta vasta in oferirea de servicii externalizare it si mentananta it pentru companii are pentru dvs. pachete de servicii la alegere, in functie de bugetul de care dispuneti.

Ce poate face FIXMYPC pentru afacerea dvs.? Poate administra servere, monitoriza functionarea retelei si poate repara retelele, asigura service si reparatii, recuperare date hdd, consultanta permanenta si suport it, hepdesk, securitate it. Personalul calificat si cu experienta mare va folosi cele mai noi tehnologii de pe piata pentru a supraveghea in permanenta toata structura si arhitectura IT a companiei dvs. si a remedia orice erori apar sau orice brese sunt descoperite, care ar putea afecta functionarea activitatii pe termen mediu si lung. Cu FIYMYPC nu veti fi luat niciodata prin surprindere de un terminal sau server care nu mai functioneaza, angajatii vor avea mereu cele mai bune conditii de lucru astfel ca firma dvs. sa obtina un profit garantat luna de luna.

  About the author

  Cele mai bune solutii in IT oferite de profesionisti

  Niciun comentariu

  Ai un laptop care nu mai functioneaza? E timpul sa te adresezi unui service reparatii laptop

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *