FRUMUSTE

Frumusete in cativa pasi simpli cu gene false smocuri

iunie 9th, 2016 Niciun comentariu

Cu un aspect mai natural decat al genelor false banda si cu mult mai usor de aplicat decat genele false fir cu fir, gene false smocuri este cuvantul de ordine pentru femeile care prefera sa isi puna gene acasa, rapid si fara batai de cap.
Pentru acelea dintre voi care nu au timp sa mearga la un salon pentru gene sau care nu isi doresc o investitie atat de costisitoare in afara de pretul pe care il platesc pentru gene smocuri in magazin, iata mai jos pasii pentru aplicarea acestor smocuri, cat mai simplu si concret.

Pregatirea anterioara a pielii astfel incat sa nu fie deloc grasa (din cauza sebumului natural) va face ca genele sa nu se dezlipeasca chiar cand va asteptati mai putin. Asadar, aplicati inainte de gene putin toner pe linia genelor si pe genele naturale, cu ajutorul dischetelor demachiante astfel incat sa va asigurati ca zona este curatata perfect si astfel ca adezivul va rezista.
Atunci cand alegeti gene smocuri, alegeti fie un pachet cu trei lungimi diferite, fie daca nu gasiti asa ceva, faceti o investitie pe termen lung in trei pachete de gene, cu lungimi diferite. Astfel, noile gene vor arata perfect, si veti avea un aspect natural indiferent de momentul zilei.
Genele scurte se fixeaza catre coltul intern al ochiului, smocurile de gene medii la mijloc, urmand ca cele mai lungi dintre gene sa fie puse la coada ochiului. Chiar si asa, optati pentru lungimi naturale si care sa nu va jeneze atunci cand aveti ochii deschisi.

Aplicati smocurile de gene fase pe linia naturala a genelor, chiar in locurile unde acestea sunt mai rare sau unde vi se pare ca nu au lungimea sau densitatea dorita.
Atentie la culoare, si optati pentru negrul cel mai intens daca aveti gene naturale foarte inchise la culoare, astfel incat sa nu fie cazul sa aplicati si mascara peste genele false, facandu-le astfel sa reziste mai putin din cauza demachierii ulterioare. In principiu, genele false smocuri pot dura si pana la trei saptamani, insa depinde de intretinerea lor.

  About the author

  Extensiile de par, solutia cea mai buna pentru o podoaba capilara cu volumul si lungimea dorita

  Niciun comentariu

  Cateva trucuri pentru a fi fresh dimineata

  Niciun comentariu

  Reguli de aur pentru purtarea bijuteriilor la birou

  Un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *