AUTO MOTO

Masinile mai scumpe se intretin mai usor cu piese din dezembrari montate in serviceuri autorizate

iulie 6th, 2017 Niciun comentariu

Masinile obisnuite, pe care mai toti le avem in garaje sau in fata blocului, ajung destul de rar in service si din cauza costurilor reparatiilor, si din cauza ca de multe ori sunt folosite prea putin pentru a avea defecte majore. Daca insa avem masini de lux, foarte scumpe, cu o intretinere mult mai pretentioasa o vizita la service poate insemna cheltuirea unor sume cu multe zerouri. Pisele originale pentru masinile mai scumpe se gasesc si foarte greu, nu prea ai multi comercianti care sa aiba piese originale direct de la producator, piesele aftermarket le iau locul pe rafturile magazinelor online.

O alternativa la piesele aftermarket sau cele OEM sunt piesele din dezmembrari skoda, mult mai ieftine, cu o calitate rezonabila, raport calitate-pret bun si stare de functionare perfecta. Piesele din dezmembrari sunt originale, provin de la aceleasi modele de masini, nu au defecte majore, se pot folosi pentru o perioada lunga de timp fara sa fie nevoie de vizite la service, compatabilitatea este garantata, durabilitatea este poate mai mare ca la cele aftermarket. Intr-adevar vedem un anumit grad de uzura la piesele din dezmembrari skoda, insa materialele din care sunt realizate le permit sa se integreze perfect in sistemele unde se vor monta si vor rezista fara probleme chiar si la drumuri lungi si folosire intensa a masinii. Se gasesc rapid si piese rare, piesele sunt disponibile imediat direct din stocuri – la ABC CAR ofertele sunt variate si stocurile aprovizionate mereu-se pot negocia si preturile finale mai ales daca se comanda mai multe piese.

Transportul este rapid, ai piesa exact atunci cand ai nevoie de ea, unele firme au si service autorizat care permite montarea gratuita a pieselor cumparate de acolo, consulantii-specialisti sunt disponibili mereu cu informatii actualizate despre piese si comanda si te pot indruma spre cumpararea unor produse de calitate, potrivite pentru masina ta. La fiecare comanda se poate primi si un discount, transport gratuit pentru valori mai mari de suma X, eventual facilitati pentru comenzile viitoare.

  About the author

  Cu un kit de distributie nou pornesti la drum fara griji si ai baza pe masina

  Niciun comentariu

  Cum te ajuta autoutilitarele iveco sa-ti desfasori activitatile zilnice in materie de transport?

  Niciun comentariu

  Unde gasesti piese auto ieftine si de calitate? In magazinele online, desigur

  Niciun comentariu

  Cum alegem cauciucurile pentru camioane?

  Niciun comentariu

  Mi-am schimbat anvelope

  Niciun comentariu

  Cumpara piese auto online de pe site-urile cu anunturi gratuite si iti rezolvi problemele rapid

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *