BUSINESS SI FINANTE

Metode prin care poti obtine bani de pe urma Bitcoin

august 7th, 2018 Niciun comentariu

Pentru cei care au Bitcoini vanzarea lor este urmatorul pas pe care il au de facut pentru a obtine ceva bani. Vanzarea de Bitcoini este la fel de simpla ca si cumpararea, trebuie sa gasiti platforme specializate in tranzactionarea de bitcoin, cum e de pilda CryptoCoin.pro, sau pur si simplu sa vindeti direct Bitcoini unor persoane interesate. In general avem la dispozitie trei metode de a obtine bani de pe urma unor Bitcoini: vinderea in persoana pentru cash, vinderea la un ATM pentru cash sau vanzarea online pentru un depozit cash.

Vanzarea personala presupune stabilirea unei intalniri pentru a putea lua banii si livrarea Bitcoinilor in contul celui care vrea sa ii aiba. E cel mai simplu proces prin care puteti sa faceti bani din Bitcoini si are si niste riscuri asociate, in sensul ca nu prea stiti totul despre cel care urmeaza sa va dea banii.

A doua metoda de a face bani de pe urma bitcoin este cea a ATM-urilor care permit vanzarea si cumpararea de Bitcoini. Aceste ATM-uri functioneaza exact ca ATM-urile obisnuite, procesul de obtinere a banilor e rapid si transferul criptomonedelor este rapid si securizat.

Ultima metoda este cea a vanzarii online, pe platforme precum CryptoCoin.pro. Pe site-ul lor procesul e simplu, se creeaza un ordin online, atunci cand cumparatorul accepta oferta se primesc si datele bancare si cumparatorii fac un depozit cash in contul bancar asociat. Cand e confirmata plata Bitcoinii sunt primiti de cel care a dat banii. Aceasta metoda e si cea mai sigura, pentru ca platformele respective ofera un mediu securizat de tranzactionare, fiecare tranzactie este verificata si ambii parteneri sunt siguri ca nu vor fi pacaliti.

Vanzarea de criptomonede online este mult mai simpla si procesul din spatele sau este de cele mai multe ori automat, aprobarea tranzactiilor e rapida, Bitcoinii sunt livrati in siguranta celui care i-a cumparat astfel incat toata lumea e multumita.

    About the author

    Painea este “Firma de Incredere” a romanilor!

    Niciun comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *