SERVICII

Optimizarea on-page, importanta pentru o campanie de optimizare seo de calitate

ianuarie 26th, 2017 Niciun comentariu

Reusita unei afaceri online, fie ca vorbim de un site prezentare produs si servicii sau de un magazin online, depinde in mare masura de coretitudinea optimizarii seo si de modul in care au fost implementate strategiile si tehnicile seo. Optimizarea SEO are ca rezultat o pozitionare mai buna in rezultatele returnate de motoarele de cautare, trafic de calitate pe site, o vizibilitate mai bun in mediul online si pe retelele de socializare. Pentru ca e un proces destul de anevoios si foarte complex, greu de implementat corect, specialistii recomanda celor care vor sa porneasca o afacere online sa profite de oferta firmelor cu servicii de optimizare seo. Pe langa experienta vasta si sutele de campanii seo implementate pentru toate tipurile de afaceri, firmele care pun la dispozitia clientilor servicii de optimizare seo pot asigura si cele mai bune idei si un personal calificat pentru aceste proceduri complicate si minutioase de optimizare.

Printre primele tipuri de optimizare pe care le vor aplica firmele, dupa ce analizeaza afacerea si stabilesc clar ce fel de abordare online si de marketing e mai buna, se afla optimizarea on-page. Optimizarea on-page se aplica paginilor care vor fi plasate in rezultatele returnate de motoarele de cautare, presupune optimizarea paginii, a titlului paginiim a meta tag-urilor, cuvintelor cheie, dar si folosirea de etichete tip h1, h2, etichete ALT, speciale pentru roboteii Google care detecteaza si inteleg chiar si imaginile. Continutul este optimizat prin implementarea unor cuvinte cheie relevante, fara a se face abuz, se creeaza sitemap-uri pentru ca roboteii sa gaseasca toate paginile din site, optimizarea titlurilor, care vor contine si cuvinte cheie. Meta tagurile si headlines-urile sunt iarasi foarte importante si trebuie optimizate cum trebuie, etichetele trebuie alese cu grija si neaparat sa contina cuvinte cheie.

Firmele cu experienta vor avea grija si de linkurile interne pentru o structura ierarhica cat mai logica, in functie de servicii de optimizare seo alese se poate optimiza si url-ul site-ului si linkurile outbound catre alte site-uri de specialistate, titlurile de pe paginile incarcate. De asemenea, un atribut important al optimizarii on-page este si viteza de incarcare site, viteza pe care firmele specializate in optimizare o pot mari prin comprimarea imaginilor, indepartarea codurilor gresite, minificarea fisierelor css si js, prin folosirea CDN-urilor etc. Doar in acest fel veti avea un site functional din toate punctele de vedere, motoarele de cautare il vor „gasi” rapid si-l vor afisa cat mai sus in rezultatele returnate la o simpla cautare, profitul va fi garantat, la fel si traficul de pe site.

  About the author

  Cum imi dau seama daca procedura de microdermabraziune este potrivita pentru mine?

  Niciun comentariu

  Astazi gasesti mai usor un avocat online

  Niciun comentariu

  Psihoterapia de cuplu poate salva relatii aflate in pragul destramarii

  Niciun comentariu

  Mancare libaneza pentru o seara de relaxare

  Niciun comentariu

  Drumul spre Bucuresti este mult mai confortabil dupa ce am descoperit cele mai bune servicii transfer aeroport Braila – Otopeni

  Niciun comentariu

  Aveti probleme in viata de cuplu? Mergeti la un psiholog de cuplu si discutati despre ele

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *