BUSINESS SI FINANTE

Painea este “Firma de Incredere” a romanilor!

aprilie 18th, 2016 Niciun comentariu

Romanii produc una din cele mai bune paini din lume. Produsele sunt naturale – contin faină alba, neagra, integrala, de tarate, graham, ovaz si seminte, rezultand painea traditonala.

Daca esti in stainatate si mananci un colt de paine din Romania, te vei simti ca acasa. Din faina provenita din Baragan se fac si alte produse care te obliga sa le cumperi prin aromele care le declanseaza: cornuri cu caise, visine sau ciocolata, melci cu scortisoară sau cu cascaval si chimen, briose cu banane si ciocolata, chec cu lamaie, chec cu cacao si stafide, cozonac, negresa cu ciocolata neagra, saratele, grisine.

Intrii intr-un magazin si te intampina vanzatoarea avand in fata toate sortimentele de brutarie si patiserie, iar in spatele ei vezi certificatul “Firma de Incredere”. Increderea pe care producatorii o au in produsele lor si increderea clinetilor care revin la acesti producatori.

In Romania, inca exista linii de productie si afacerile prospera, dar au nevoie si de o apreciere neutra. Si da! Au aplicat la Centrul de Cercetare al Opiniilor Clientilor CBOK Bucuresti, care analizeaza toate firmele din toate domeniile de activitate. Orice firma, orice afacere, poate obtine Certificatul “Firma de Incredere” – daca la adresa serviciilor si produselor oferite nu exista nicio reclamatie sau o fraza deosebita in sensul negativ, CBOK ofera gratuit acest Certificat “Firma de Incredere, autocolante in format A6 si cartea de vizita electronica parte a website-ului firmadeincredere.ro. Proiectul “Firma de Incredere”, desfasurat la nivel european, a aparut în Polonia în 2013 si pana în prezent s-a extins în 7 tări europene: Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, in Romania ajungand la finalul lui 2015. Numarul aplicantilor este din ce in ce mai mare, iar toate firmele care intrunesc conditiile impuse de CBOK in urma cercetarii doresc certificatul “Firma de Incredere” pentru a-si etala reputatia foarte buna.

Painea facuta de o “Firma de Incredere” din tara noastra este o paine naturală, cu gust bogat, un produs traditional, deci un produs de incredere.

    About the author

    Metode prin care poti obtine bani de pe urma Bitcoin

    Niciun comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *