MAGAZINE ONLINE

Petrecerea reusita. Care sunt criteriile care o definesc?

septembrie 15th, 2018 Niciun comentariu

Ai auzit de multe ori ca o petrecere a fost „reusita” sau o petrecere nu a fost „prea reusita”. Insa ce inseamna o petrecere „reusita”? Care ar fi criteriile care ar trebui bifate pentru ca orice petrecere sa fie una reusita, indiferent de context si de cine participa? Sa luam exemplu cel mai simplu, cel al unei petreceri organizate pentru copil. Aici ai cativa invitati, nu foarte multi, ai de pus la punct destul de multe lucruri, ai si imprevizibilul care poate sa iti dea planurile peste cap, micutii sunt foarte activi.

In primul rand, ca o petrecere sa fie reusita ea trebuie sa fie organizata riguros. Asta inseamna ca niciun detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii, totul trebuie calculat si, daca e posibil, trebuie facute cat mai multe scenarii pentru a vedea ce ai mai putea imbunatati. In al doilea rand, petrecerea reusita poate fi facuta si acasa, dar si la un restaurant, un fast-food, desi ultima varianta e populara, dar poate dauna sanatatii micutilor. Ideea este ca toata lumea sa se simta bine si sa plece de acolo multumita. In al treilea rand petrecerile reusite au si articole de petrecere alese in functie de tematica, neaparat personalizate cu personajele favorite ale micutilor, cu desene animate si alte minunatii. In al patrulea rand tot la capitolul articole petrecere este bine sa alegem doar articole de calitate, de la firme cu experienta.

Daca organizam petrecerea acasa e bine sa avem chiar mai multe pentru a putea inlocui unele articole de petrecere care sufera vreun „accident”. Nu in ultimul rand petrecerea reusita are, pe langa articole petrecere calitative si o atmosfera speciala, realizata cu accesorii si cu multe elemente inspirate din diverse lucruri din universul copilariei, in cazul petrecerii pentru micuti. In mare cam acestea ar fi atributele unei petreceri reusite, conteaza mult si calitatea invitatilor, ce fel de copii invitam, cum se comporta, cum reactioneaza. De asemenea calitatea petrecerii e data si de ceea ce se serveste, de jocuri si de atmosfera generala din timpul evenimentului.

  About the author

  La ce sa fiti atenti cand comandati masini unelte online?

  Niciun comentariu

  Cucerirea unei femei in epoca Internetului. Cateva metode

  Niciun comentariu

  Copilul tau are nevoie de un somn odihnitor. Cu pernele si pilotele cu puf de gasca somnul lui va fi mai „dulce” in fiecare noapte

  Niciun comentariu

  Anticearcanul poate ascunde cearcanele si micile imperfectiuni ale tesutului din jurul ochilor

  Niciun comentariu

  Elementele de rezistenta ale unei cladiri

  Niciun comentariu

  De ce buget ai nevoie pentru cartile de vizita

  Niciun comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *